מנהל עבודה לפרויקטים

החברה שלנו תספק לך מנהל עבודה מקצועי לפרויקט המשך >>

מפקח בניה צמוד לפרויקט

מחפשים מפקח בניה שיבטיח את איכות העבודה של הקבלן שלכם? המשך >>

מנהל פרויקט

רוצים מישהו מקצועי עם ניסיון של שנים בבניה שיוכל לנהל את הבניה ולעשות הכל באופן מקצועי מהיר ויעיל? אנחנו כאן בשבילכם המשך >>

מחפשים חשב כמויות מקצועי עם ניסיון שידע להאריך לכם במדויק את כמויות החומרים? המשך >>

 

בישול במסעדות עם מוצרי נירוסטה

בישול במסעדות עם מוצרי נירוסטה 5.00/5 (100.00%) 1 vote

 מדוע כדאי להשקיע בציוד למטבחים איכותי

ישנם הרבה אלמנטים שיכולים להוות גורם ישיר להצלחת מסעדה או כל בית אוכל אחר. כמו, למשל, מיקום המסעדה, התפריט, העיצוב, טיב השירות, וכמובן, בחירה של ציוד למטבחים איכותי. ענף המזון בארץ הינו תחום רחב ומגוון. הציבור בארץ אוהב לאכול בחוץ, ובעיקר, אוהב לסעוד במסעדות מעוצבות המגישות מעבר לתפריט מגוון ואיכותי, גם חלל מעוצב המשדר אווירה ייחודית, כמו התפריט המוצע לסועדים. בחירה נכונה של ציוד למטבחים איכותי, תורמת רבות לאיכות הארוחות ולמוניטין של המסעדה.

איזה ציוד נכלל בציוד למבטחים

ציוד למטבחים כולל פריטים שונים, כמו: ציוד הכנה למטבח, מבחר מגוון של עגלות נירוסטה, כלי נירוסטה, סכיני חיתוך מקצועיות, ציוד הגשה לבופה וקייטרינג, מוצרים לשטיפת כלים, ציוד משקי, מוצרי ומיכלי אחסון ועוד. בעל או מנהל מסעדה, יפגשו במהלך חיפושיהם אחר ציוד למטבח איכותי, סוגי ציוד ברמות איכות שונות, כשהרצון לחסוך בעלויות, יהיה אחד השיקולים החשובים בבחירת הציוד. עם זאת, עדיף יהיה לבחור בציוד איכותי שאורך חייו וביצועיו יעלו בכמה דרגות, מעל ציוד שאיכותו ועלותו נמוכים לעומת ציוד יותר איכותי.

התאמת הציוד לדרישות העסק

ההתאמה של הציוד למטבח לצרכים של המסעדה, מתייחסת לסגנון המזון שיוגש ולהיקף השירותים שהמסעדה תעניק ללקוחותיה. אלה נושאים שחייבים לקחת בחשבון בעת בחירת הציוד. על הציוד למטבח להתאים לאופי השרות שהמסעדה מתכוונת להציע ללקוחותיה, כלומר, סוג המזון שיוגש לסועדים. אם זה יהיה, מטבח קר או חם. כידוע, ישנם מזנונים אשר פועלים בשיטה של הגשה עצמית ויש בתי עסק שמוכרים מזון מוכן לבית. כאמור, הדרישות מהציוד למטבחים יהיו בהתאם לאופי המזנון.

התאמת גודל הציוד לחלל הקיים

פרמטר נוסף אשר משפיע על בחירת ציוד למטבח, הוא היקף החלל העומד לרשותו של השף. לא כל מסעדה, או בית עסק המתמחה במכירת מזון מוכן, מציעים לעובדים במטבח, חלל גדול ומרווח. לפעמים, העובדים במטבח צריכים להתאים את עצמם לחלל קטן, שיכלול את כל הציוד הנדרש להם. כדי לאפשר להם תנאי עבודה נוחים ויעילים, חובה לבחור בציוד למטבחים שיהיה איכותי ואמין, ושיכסה על המחסור בשטחי עבודה.